Skanderborg

Elektriker og el-installatør i Skanderborg

Er du lokal i Skanderborg og ønsker el-service i midtjysk topkvalitet? Hos Elektriker Horsens går vi op i godt håndværk, god service og el-løsninger i høj kvalitet. Hos os er kunden altid i fokus, og vi går aldrig på kompromis med vores kvaliteten af vores arbejde. Vores autoriserede elektrikere og el-installatører yder også service i Skanderborg, hvor vi forsyner vores lokale kundekreds. Her står vi til rådighed for både private- og erhvervskunder, der søger solide installationsløsninger til både store og små el-opgaver.

Vores elektrikere har en bred vifte af kompetencer, hvor vi bl.a. udfører arbejdsopgaver indenfor alarm og sikring, diverse el-installationer og energioptimering.

Ønsker du som kunde at få sikret din ejendom, er vi hos Elektriker Horsens klar til at finde løsningen, der lever op til dit behov. Vi monterer og installerer alarmsystemer og adgangskontrol i form af dørtelefon, låsesystemer, videoovervågning, røg og brandalarm – løsningerne er mange. Vi sikrer din ejendoms sikkerhed uanset størrelse og placering. Foruden privatkunder og -ejendomme gælder det naturligvis også erhvervskunder – i forbindelse med industribygninger, kontorbygninger og lignende. Vores el-installatører ved hvad hvordan de forskellige ejendomstyper sikres bedst, smartest og mest hensigtsmæssigt for virksomhedens daglige drift.

Hos Elektriker Horsens hjælper vi også lokale i Skanderborg med at passe på klimaet. Det gør vi ved at øge energieffektiviteten af el-installationer og -anlæg gennem en tilpasset energioptimering. Således suppleres eller udskiftes enkelte dele af dine installationer med nye, energivenlige og genvindende installationer. Ønsker du en energineutral og moderne løsning, så er installation af solcelleanlæg (med eller uden batteri som energidepot) en tidssvarende løsning. På den måde kan du bidrage med energioverskud, som forsyner det lokale strøm-net. Til det giver vores el-installatør den nødvendige autorisation, som er nødvendig for tilladelse hos kommunen.

Finder du ovenstående interessant eller har spørgsmål til andet, står vores fagstolte team af elektrikere og el-installatører servicere dig. Kontakt os her.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud