Elektriker privat

El-løsninger til den private ejendom

Hos Elektriker Horsens udfører vi alle tænkelige former for el-arbejde. Vores arbejde bygger på stolte traditioner, som vi viderefører i vores daglige arbejde, hvor vi håndterer opgaver såsom kabelføring samt installation af lys og hårde hvidevarer. Også til udendørs brug, tilbyder vi forskellige services. Vi kan klare montering af udendørs belysning, installering af vandkunst samt montering af markiser.

Det virker måske fristende at ordne el-arbejdet selv, men vi anbefaler, at du lader professionelle om at klare arbejdet. Man skal træde varsomt, når man har med el at gøre, da arbejdet kan udgøre en risiko for skader. Derudover er der en række krav og lovgivninger i forbindelse med elinstallationer, som er nødvendige at have på plads. For at sikre, at sikkerhedsmæssige foranstaltninger og gældende lovgivninger bliver overholdt, udfører vi gerne arbejdet for dig. På den måde får du det bedste resultat, som både er sikkerhedsmæssigt forsvarligt og samtidig lever op til loven.

Er du stadig i tvivl om, hvad du har behov for i dit hjem eller sommerhus? Du er meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi meget gerne høre mere om, hvad du har brug for.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker horsens automatsikring el 600x400

El og renovering

Ved renovering af hjem eller sommerhus spiller el en stor rolle. Der skal tages mange beslutninger i forhold til f.eks. kabelføring, placering af hvidevarer og belysning. For at fremtidssikre dit hjem bedst muligt, anbefaler vi, at du overvejer dine fremtidige behov nøje. Derfor kan det være en god idé at overveje en gennemgribende renovering af dine elinstallationer, når du renoverer.

Udover traditionelle el-opgaver, tilbyder vi også de nyeste systemer inden for el. Med Intelligent House Control (IHC) kan du fjernstyre dit hjems el-funktioner, selv når du ikke er hjemme. Med smartphone eller tablet kan du tænde og slukke lys, justere varmen eller tænde alarmerne.

Naturlig tryghed med driftsikre el-løsninger

For os handler el om at gøre hverdagen nemmere og mere tryg for dig og din familie. Derfor rådgiver vi om de nyeste og mest fremtidssikre elinstallationer, som kan sikre dig tryghed og ro i dit hjem eller sommerhus, selv når du ikke er hjemme.

Der findes allerede en lang række anlæg, som kan passe på dit hjem. Vi installerer en lang række avancerede systemer, såsom ABA-, ABV- og ABDL-anlæg, der hver især kan sikre dig mod brand og tyveri. Du kan benytte dig af ét enkelt anlæg eller kombinere flere forskellige anlæg, alt efter behov.

elektriker horsens håndværker service 600x400
elektriker horsens værktøj 600x400

Alt i el-løsninger til hverdagen

Vores el-løsninger gør hverdagen nemmere, smartere og mere praktisk. Derfor installerer og monterer vi alle slags eldrevne apparater, som kan hjælpe dig i dit liv. Til underholdning i hverdagen, håndterer vi mindre opgaver som installation af TV og internet samt lys og lyd. Til de mere praktiske opgaver, monterer vi vaske- og opvaskemaskiner samt frysere og køleskabe.

Har du brug for udførelse af større projekter som installering af eltavler eller IHC-styringssystemer, klarer vi også dette. Kort sagt, så er der ingen grænser for, hvad vi kan ordne for dig. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud