Elektriker Erhverv

El til erhverv

Hos Horsens Elektrikeren udfører vi små og store opgaver inden for erhvervslivet. Vi løser opgaver både for mindre private virksomheder samt store offentlige institutioner, og vi kan tilbyde løsninger inden for alle fagområder. Vores erfaringer og ekspertise gør, at vi kan hjælpe dig, uanset din virksomheds behov. For at gøre det lettest for dig, tilbyder vi en service, hvor vi guider dig, hele vejen fra de indledende overvejelser og idéer, til idriftsættelsen og vedligehold.

Uanset din virksomheds behov, kan vi skræddersy en løsning, der passer til dig. Til kontormiljøer sørger vi for alt, som kan gøre din og dine medarbejderes arbejdsdag bedre. Dette kan være belysning, dataforbindelser og ventilation. Til industri- og produktionsvirksomheder installerer vi diverse produktionsanlæg og arbejdsstationer. Derudover tilbyder vi montering af forskellige intelligente anlæg, som sikrer din daglige virksomhedsdrift mod bl.a. tyveri og brand.

Vi tilbyder alle former for arbejde inden for el-faget. Derudover fungerer vi som din sparringspartner. Derfor kan vi oplyse dig om regler og lovgivninger i forbindelse med elinstallationer, samt guide dig til håndværkerfradrag. Med vores udførende og rådgivende service, er du og din virksomhed derfor godt stillet, når det kommer til el-arbejde. Ring eller skriv til os, for at hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


BrandinstallationElektriker ErhvervElektriker PrivatSikringsinstallationSolceller
Totalentreprise og hovedentreprise

Hos Horsens Elektrikeren udfører vi el-installation i forbindelse med større entrepriseprojekter, hvad end der er tale om totalentreprise eller hovedentreprise. Som autoriseret el-entreprenør sikrer Horsens Elektrikerens fagmænd og samarbejdspartnere at erhvervsbyggeriets eltekniske installationer leveres funktionsdygtigt og driftsikkert til tiden. Med mange års erfaring inden for autoriseret el- og entreprisearbejde tilbyder vi således komplette tilbudsløsninger.

Er du talerøret for en bygningentreprenør eller bygherre, og søger I en kompetent el-entreprenør og leverandør i forbindelse med licitation? Vi afgiver altid uforpligtende tilbud efter nærmere specificeret grundlag, f.eks. kravsspecifikation, tekniske tegninger o.lign. Fremsend al udbudsmaterialet direkte på mail – og kontakt os gerne telefonisk ved nærmere specifikation.

Alt til din virksomhed

I både små og store virksomheder findes der en lang række brugsbehov, der skal dækkes. Langt de fleste af disse involverer el. Derfor har vores erfarne elektrikere specialiseret sig inden for løsninger, der dækker alle dine og dine medarbejderes behov. I arbejdssituationer er computere og maskiner ofte essentielle for udførelsen af jeres daglige arbejde. Derfor varetager vi installationen af disse for at sikre, at I kun skal koncentrere jer om jeres arbejde, uden unødvendige systemfejl.

Vi ved, hvor meget medarbejdertrivsel betyder for din virksomhed. Derfor kan vi ligeledes tilbyde intelligente løsninger, som sikrer et sundt indeklima og en tryg arbejdsplads for dine kolleger. Kort sagt, så kan vi klare både små og store opgaver, og vi kan også hjælpe dig og din virksomhed.