Odder

Prof. elektriker i Odder - Elektriker Horsens står klar med lokal el-service

Søger du en midtjysk elektriker i Odder? Hos Elektriker Horsens sørger vi for, at du kan føle dig sikker. Med el-installationer, der skal funktions- og driftssikres til dagligdagsbrug, har vi de helt rette kompetencer og autorisationer, som er nødvendige for dig som lokal kunde – også i Odder og nærområdet. 

Vores elektrikere yder en pallette af opgaver, installationer og løsninger inden for el-branchen. Vi er et fagstolt team af elektrikere med stort E, der yder god service og holdbare el-løsninger. Til sammen har vi mange års erfaring med el-installationer som relæ, eltavler, varmepumper og sensorsystemer samt energioptimering. Vores elektrikere løser el-opgaver med et stort smil – også i Odder, små 30 km nordøst for Horsens, og i det lokale nærområde.

Brug for el-service og installationer? Elektriker Horsens tilbyder samme gode service inden for renovering og nybyggeri i Odder som i Horsens – både til privatkunder og erhvervskunder i området. Vores elektrikere og installatører forstår sig på det gode håndværk, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi klarer alt fra kabel- og lysinstallation til fuldt montering og installering af eltavler og anlæg. Dertil rådgiver og fører tilsyn, hvis du som kunde ønsker en øget forbrugsbesparelse eller energioptimering af ejendommens byggeri. Samtidig lægger vi vægt på, at have en god kommunikation og relation til kunden undervejs.

Ønsker du øget tryghed og sikring af ejendommen? Hos Elektriker Horsens kan du trygt overlade din opgaven vores fagmænd. Vi sikrer, at din ejendom har et tilpasset alarmsystem, der er optimalt, funktionelt og trygskabende for ejendommens beboere og besøgende. Vores kompetente el-installatører monterer alarmer og systemer, der kan inkludere alt fra tyverialarmer, røgalarmer og brandalarmer, hvor vi bl.a. kan tilbyde ABA- og ABDL-anlæg. Derudover kan vi også installere adgangskontrol samt dørtelefon, så du som ejendomsejer har fuld kontrol over, hvem der inviteres ind på matriklen. Er videoovervågning et ønske, installerer vi også dette.

Hos Elektriker Horsens er vi behjælpelige med lige netop den el-opgave, som du som lokalbeboer i Odder ønsker – vores elektriker og el-installatør har løsningen til dig. Lyder det interessant, er du varmt velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. 

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud