Brand- og sikringsinstallationer

El-løsninger med sikkerhed og tryghed

Sikkerhed er det vigtigste, når man arbejder med el, og der er tryghed forbundet med elinstallationer. Hos Elektriker Horsens udfører vi sikre elinstallationer. Derfor kan du stole på os, når vi siger, at vi tager din sikkerhed og tryghed meget alvorligt. I vores daglige arbejde udfører vi alle opgaver i overensstemmelse med El-sikkerhedssloven. Du kan derfor trygt overlade dit el-arbejde til vores grundige elektrikere, som tager ansvar for din sikkerhed.

Inden for el-faget er det ikke kun i udførelsen af el-arbejde, at sikkerhed er i højsædet. Med de seneste løsninger inden for el, kan du nu få systemer, som passer på dig, din familie eller din virksomhed. Med brand- og tyverialarmer samt IHC-anlæg kan du kontrollere dit hjem eller virksomhed, selv når du er langt væk. På den måde skaber el tryghed i din hverdag, nemt og bekvemt.

For at sikre det bedste resultat, benytter vi os kun af leverandører, som kan levere systemgodkendte materialer. Vi stiller store krav for at garantere, at du ender med en løsning, der kan gavne dig mange år ud i fremtiden. Opdager vi brister i forbindelse med reparationer og optimeringer af eksisterende installationer, udskifter vi også dine gamle installationer med de nyeste materialer.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker horsens data netværk 600x400

Alarmer og anlæg

Vi kender alle de traditionelle røgalarmer, som advarer os, hvis der er røg i hjemmet. De klassiske røgalarmer er gode, når du er hjemme, men de gør ikke megen nytte, hvis du ikke er hjemme. Derfor tilbyder vi en lang række installationer.

Med de nyeste systemer inden for anlæg, installerer vi en lang række avancerede systemer, som ABA-, ABV- og ABDL-anlæg, som sikrer dit hjem, når du ikke er hjemme. Et automatisk brandalarmsanlæg (ABA) alarmerer brandvæsnet i tilfælde af brand. Det automatiske brandventilationsanlæg (ABV) består af åbninger og røgskærme, som åbner, i tilfælde af røg og brand. Et automatisk brandslukningsanlæg (ABDL) tilslutter branddøre ved brand- og røgudvikling.

Der findes mange forskellige muligheder for at sikre dig et trygt hjem eller en sikker arbejdsplads. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Derfor guider vi dig også til at finde netop den løsning, som passer til dit hjem eller virksomhed.

Tryghed i hjemmet og på arbejdet

Både i hjemme og sommerhuset kan vi installere en række systemer, som giver dig tryghed, selv når du ikke er hjemme. Der findes mange muligheder inden for sikkerhedssystemer, f.eks. tyverialarmer, videoovervågning og dørtelefoner. Du kan sagtens vælge én løsning eller kombinere flere forskellige. Vi ved, at vores kunder har individuelle behov. Derfor rådgiver vi gerne, når du skal vælge den løsning, som passer til dit hjem.

Også på arbejdspladsen kan sikkerhedssystemer skabe mere tryghed. Som erhvervsdrivende kan det være rart at have kontrol over, hvad der sker i din virksomhed. Også for dine medarbejdere, kan alarmer sikre et bedre arbejdsmiljø. For store virksomheder, hvor mange ofte kommer og går, er adgangskontrol og videoovervågning en god løsning. For alle virksomheder, kan et alarmsystem, som advarer dig, når der er ubudne gæster, gøre stor nytte. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og vurderer, hvad den bedste løsning er for jer.

elektriker horsens el-service 600x400
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud