Intelligente el-systemer

Optimering af dit el- og energiforbrug

Hos Elektriker Horsens følger vi med tiden. Den teknologiske udvikling er i konstant fremgang, og det giver også flere muligheder inden for el-faget. Dette sætter vi også krav til vores erfarne elektrikere, elinstallatører og montører, for at de skal holde sig opdateret på de nyeste tendenser. Derfor kan vi tilbyde dig en række intelligente el-løsninger, både til hjemmet og til erhverv, som på mange måder gør hverdagen nemmere for dig.

Vi installerer energistyringssystemer, som kan hjælpe dig med at begrænse dit energiforbrug. CTS- (Central Tilstandskontrol og Styring) og IBI-anlæg (Intelligent Bygningsinstallation) giver dig mulighed for at kontrollere og styre temperaturen i dit hjem eller på din arbejdsplads. Den nye teknologi inden for el, gør det nemmere for dig som forbruger, at styre og optimere dit energiforbrug. Dette gavner ikke både din økonomi, men også miljøet, som du skåner for unødvendigt energiforbrug.

Går du med tanker om at spare yderligere på dit forbrug, mens du samtidig skåner miljøet? Med solceller kan du på bæredygtig vis optimere dit energiforbrug. Vi har stor erfaring med installering og vedligeholdelse af solceller, både i private hjem og til erhverv. Der er mange muligheder, og vi kan hjælpe med at rådgive dig om disse.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker horsens el-installation el-tjek 600x400

Intelligent energistyrring

Både til privatkunder og erhvervskunder tilbyder vi installation af CTS- og IBI-anlæg. Disse anlæg er helt fantastiske til at styre og optimere energiudnyttelsen i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden. Du opnår besparelser på dit energiforbrug, mens du samtidig får foretaget målinger, som kan hjælpe dig med at optimere indeklimaet. F.eks. kan anlægget måle mængden af CO2-indhold i en bygning. På den måde kan du altid øje med, om iltindholdet er højt nok.

Systemerne kan fjernstyres, så du f.eks. kan betjene dit hjems klima eller elforbrug, når du er på ferie. På den måde kan du slukke for unødvendige energikilder, når du ikke er hjemme, eller gøre dit hjem lunt og varmt, til du igen kommer hjem fra ferie. Der er mange muligheder, og du kan sågar kombinere flere intelligente systemer, alt efter behov. Er du i tvivl? Vi tilbyder kompetent rådgivning og information om dine muligheder.

Få gavn og glæde af naturens grønne energi med installation af solceller

Vidste du, at man kan høste solens stråler og omsætte dem til energi? Med solceller sparer du penge på dit elforbrug, mens du samtidig skåner miljøet. Selv når solen ikke skinner, vil cellerne kunne omsætte energi. Derfor er solceller en fornuftig og vedvarende energiløsning, som gavner dig og miljøet mange år frem. Vores erfarne samarbejdspartnere har stor erfaring med installation og vedligeholdelse af solceller til både private og erhverv.

Når det gælder solceller, har placeringen af cellerne stor betydning for hvor stort et udbytte, du får af solcellerne. Derfor kommer vi altid ud og besigtiger din ejendom for at vurdere, hvor du kan få mest gavn af solens stråler. I forbindelse med etablering af solceller, kan du søge en række tilskud og fradrag. Dette hjælper vi dig også gerne på vej med, så du nemt og bekvemt kan komme i gang med at høste solens stråler.

elektriker horsens energioptimering solceller 600x400
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud